Ove Johansen

Ove er 53 år og bor i en lille by imellem Kolding og Vejen.
Til dagligt er han driftsassistent ved en virksomhed i Kolding.

Ud over at spille med i HitBeat, spiller Ove også med i 60’erbandet Shades of the Sixties, samt et Country band i Herning. Her spiller de egne numre samt covernumre.

Ove er basspiller i HitBeat og det er stadig lidt nyt at have ham med om bord. Ove er nemlig ’den nye dreng i klassen’, selvom han snart har været med i over et år 😉
Han er faldet direkte ind i jargonen, og man skulle tro at han ’altid’ har spillet sammen med de 3 andre drenge i bandet.

Ove er ferm med sine fingre på grebet om sin basguitar. Og han imponerer med sine små ’krøller’ i sin basgang. Det er det der giver lige det ekstra til helheden i HitBeat.

Det at spille hitmusik er noget Ove holder virkelig meget af: Det er glad og god musik. Specielt musik fra 50’erne og 60’erne er grundlaget for meget af den musik der findes i dag. Og det fascinerer ham i den grad.

Og så elsker Ove at komme ud at spille: Det er sjovt at komme ud og fyre god musik af og se en masse glade mennesker. Han glæder sig altid til at skulle med HitBeat ud at spille. Der er der nemlig altid garanti for en god fest 🙂

Ove’s livscitat: ’Livet skal leves på godt og ondt, men ikke tages så tungt’.