Carsten Nedergaard

Carsten er 59 år og bor i et hyggeligt byhus ‘down town Assens’ på Vestfyn, hvor han ofte er at finde i hans guitarværelse.
Her øver han flittigt på diverse guitarsoloer som han spiller i HitBeat.

Carsten er selvfølgelig guitarspiller i bandet. Og når han ikke lige lader fingrene glide i en rygende fart over strengene på hans guitar, er han direktør for Energi Fyn Bredbånd – med ansvar for Energi Fyn’s fiberudrulning på hele Fyn.

Carsten er ikke helt uerfaren i at spille i band: I 14 år spillede han med i danseorkesteret “Dance On”. Han stoppede i 2010, hvor han havde brug for en pause. Hans professionelle arbejde gav ham ikke tid til at spille i andre sammenhænge, og han havde egentlig heller ikke lyst til det. 
Carsten mener at man skal gå 100% ind for en opgave – uanset om det er arbejde eller fritid – og han kan ikke involvere sig 100% ved at spille i forskellige sammenhænge. 
Derfor er han glad for, at han i dag kun spiller med i HitBeat samt i tresserbandet Shades Of The Sixties, hvor han kan involvere sig fuldt ud.

God musik rammer Carsten lige i hjertekulen. Han er specielt vild med alt det gode 60’ermusik der er lavet, og at det den dag i dag spilles i så mange forskellige sammenhænge. Det viser hvor stor betydning 60’ermusikken har haft siden den efter så mange år stadig kan være populær.
Og så har 60’ermusikken den fordel, at mange musiknumre fra dengang er bestået, og stadig kan spilles i forskellige versioner, der gør at 60’ermusikken stadig er levende musik. Herudover kan den også spilles live uden en masse elektronik, midi- og backin-tracks o.s.v., og stadig lyde som den skal – hvilket er noget alle medlemmer af bandet går meget op i.

Carsten fascineres af at det er 60’ermusikken der har lagt grundlaget for den musik der spilles i dag. Det var i den periode musikken begyndte at udvikle sig.

I det hele taget det at spille musik giver også Carsten noget andet end fascination. Det giver ham også et kammeratskab, som han finder i HitBeat.
Det at være fælles om en opgave der har et eneste formål: Nemlig at gøre en masse mennesker glade og være med til at give dem en god fest. Kombinationen af at skulle levere et stykke professionelt arbejde, og samtidig selv have det sjovt, er en fantastisk oplevelse.

Carsten håber at der er mange gode år i bandet endnu. Han nyder det gode kammeratskab. At de hygger sig, og skaber fest og glæde når de er ude at spille, er en del af Carstens livseleksir. Og så har han en drøm om at få 40-års jubilæum i et band 😀

Carstens livscitat: Det skal være sjovt!