Bjarne Toft Hansen

Bjarne er 54 år og bor lidt uden for Assens på Vestfyn, hvor de ugentlige øveaftener også foregår.

Når han ikke lige øver med de andre medlemmer af HitBeat er han tekniker ved TDC. Så hvis du bor i Assens og omegn, har du sikkert haft besøg af Bjarne på et tidspunkt 🙂

I HitBeat er det Bjarnes stemme du hører når der bliver givet gas på scenen. Hen er nemlig både forsanger og keyboardspiller. Og han udfører begge opgaver til fulde. Det er fantastisk at en mand +50 stadig har en fyldig og kraftfuld stemme – og det har Bjarne.
Samtidig kan han også stadig bevæge fingrene hurtigt og sikkert hen over tangenterne, så ingen begyndende gigt her 😉

Han har været forsanger og keyboardspiller lige siden bandet startede for 4,5 år siden. Tiden er fløjet afsted og hver gang at de 4 gutter mødes, er det med højt humør, hygge og seriøsitet på højt plan. Lige i Bjarnes ånd.

Det med at være en del af et band er slet ikke nyt for Bjarne. Han har tidligere spillet med i partybands som Five to Rock og Leifband. Her fik han opfyldt sit behov for at spille og synge, men den der 60’ermusik trak så meget i ham, at han besluttede sig for at det næste band han skulle være med i KUN skulle spille 60’ermusik. Derfor startede han tresserbandet Shades of the Sixties – som han stadig spiller i.
Bjarne har nemlig brændt for 60’ermusikken siden han var en lille knægt. Han har også altid fået at vide at han nok var født 20 år for sent. Han ville have elsket at være en ung mand i 60’erne.

Det er dog ikke kun 60’ermusik der fascinerer Bjarne:
Ud over at det er MEGA livsbekræftende at spille god og glad musik som andre kan synge med på og danse til – uanset årstal – så er det også meget vigtigt for ham at alle de jobs som HitBeat leverer, er så autentiske som muligt: Ingen synthesizere her 😉

Og netop ordet autentisk er DNA’et i HitBeat. Det er derfor at øveaftenerne er så vigtige for både ham og resten af drengene. Det er autensiteten de rigtig gerne vil vise publikum. Her er hverken playback eller autotune. Her er kun de rigtige instrumenter og sangstemmer.
Det er derfor Bjarne synes det er så sjovt at komme ud at spille. Den stemning der opstår mellem publikum og bandet. Og det at kunne præsentere det man har kæmpet for i øvelokalet. 
Det giver Bjarne et sus, og han har altid sommerfugle i maven inden han går på scenen. Han er overbevist om at det skal man have. Hvis ikke, så yder man ikke sit bedste.

Bjarnes livscitat: ’Forsøg altid at gøre dit bedste – så kan ingen forlange mere’